Loading
2 yaka bir ismail, iki yaka bir ismail 1. Bölüm izle, iki yaka bir ismail dizisi, iki yaka bir ismail izle, 2 yaka bir ismail dizi, iki yaka bir ismail fragman, iki yaka bir ismail son bölüm izle, iki yaka bir ismail oyuncuları

30 Nisan 2012 Pazartesi

İki yaka bir ismail dizisi seyirciyle buluşuyor

Atv ekranlarının vazgeçilmez  seyircileri sizlerle buluşacak olan yepyeni bir dizi ile fan sitemiz olarak sizlere beraber olmaktan gurur duyuyoruz.İki yaka bir ismail(2 yaka) dizisi ne zaman başlıyor diye her reklam tanıtımı çıktığında dikkatinizin çektiğini biliyoruz.

Bunun için dizi ile ilgili kesin bir tarih yok ama Mayıs ayında belli bir tarih seçilmiştir.Bakalım merakla beklenen 2 yaka bir ismail dizisi seyircisiyle hangi gün buluşacak ve ATV'nin yerli yapımlarından olan dizi tutulacak mı?

Hepsi merak konusu olan bu dizi hakkında herhangi bir bilgi sızdırılmıyor.Oyuncuların ise diziden beklentileri yüksek.Dizi ATV'nin diğer yerli yapımları olduğu gibi bunada o derece önem gösteriliyor.

iki yaka bir ismail


Dizinin oyuncuları ve detaylar şuan fragmanda gösterilen kadarıyla belli gibi.
2 yaka bir ismail dizisinden bir kare
Dizi resimleri ve müziği merak konusu 2 yaka bir ismail konusu dizisi seyircisi hazzını merak ediyor musunuz?

iki yaka bir ismail atv,iki yaka bir ismail dizisi,iki yaka bir ismail hangi gün?,iki yaka bir ismail ne zaman başliyor?,dizi bölümleri,dizi müzikleri,dizi özetleri,diziden haberler,foto galeri,fragmanlar,oyuncular,set görüntüleri ,

2-yakabirismail.blogspot.com adresini takip etmeye devam edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder